Udtagelses stævne Match 28 - Kolding

Match 28 Kolding 20. august 2011

Hvorfor nu Match 28 på vores hjemmeside!! Fordi vi i vores sparsomme fritid sejler lidt lokalt match race i Match 28.

Match 28 er som H-båden en sjov båd at sejle (ligeså let og næsten lige så hurtig som H-båden ha ha), om end den kan være lettere udfordrende i hård luft.

Vi tager til Kolding for at få en god dag med ræs på vandet. Det ligner dog længe et lille stævne med 4 både, men på de sidste dage op til weekenden, rykker det pludseligt, så vi ender med 8 både på linien. De har samlet 6 både i Kolding, så der er 2 besætninger der skal sidde over i hver sejlads.

Vi skal deltage i første sejlads – og kommer godt af sted. Vi har talt lidt om taktik, vind mm, og er totalt i vildrede på første opkryds. Vi følger den glimrende taktik, og får vendt godt ude på bagbord side af banen. Vi runder topmærket som 1 båd og vinder 1 sejlads …. tror vi da. Helt vanvittigt bliver vi bortdømt på målstregen for offside .. hmm tror jeg nok det var. Vi lever dog lykkeligt videre i stævnet og tager også de 2 næste sejre og vejrer morgenluft.

Nu bliver jeg lige nødt til at nævne nogen af modstanderne. En gammel Vejle dreng ved navn Peter Warrer deltog, en lokal ved navn Jesper Skouenborg, og en kendis fra Øresund Peter Kampmann, var blandt konkurrenterne.

Jeg ved ikke hvorfor men jeg har på fornemmelsen at de spændte elastikken lidt, og måske især Peter Warrer som kunne ligne vores konkurrent til en top placering. Peter lavede især i vores 4 eller 5 sejlads et vildt ryk fra en, for os fin placering, som sidste båd til, at vinde sejladsen. Dyb respekt og ikke noget vi var vilde med

Nå vi redder os hæderligt igennem de resterende sejladser, dog var vi kommet noget mere under pres.

Da vi sejler i havn er vi en anelse usikre på status men at det havde været et super stævne og kanon sejlervejr var vi alle enige om.

Da vi kommer i havn og får rigget af viser det sig, at nogen har været i gang med kopimaskine mm (jeg kan ikke umiddelbart komme på andre mulige årsager) og kan fremvise et billede fra vores første sejlads, hvor vi rører målmærket !!! hvad !!! vi lå mindst 400 bådlængder fra mærket – som vi lige kunne huske det. Bevis materialet er dog overvældende og udsigten til øl og pølser, samt social hygge vægter højest så vi undlader at køre komplottet helt til tops🙃

Status Peter Warrer vinder en flot og fortjent sejr med Kampmann (og Greulich) på anden pladsen. Vi bliver 3 men er vist siden rykket ned som 4.

Kanon koncept – super dag og fedt stævne.
Tak til Greulich og Kolding Sejlklub

DEN-569 og ”Team Hovgaard”

Artikel på baadmagasinet
Artikel om Match 28 DM

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side