Referater

Vejle Fjord Weekend 2011

Vejle Fjord Weekend 2011

I weekenden 13. -14. august 2011 stod Vejle fjord på den anden ende.

Der var lagt op til arrangementet "Vild med Vand". Den årlige konkurrence i dragebåde skulle roes. Et par svømmere havde valgt at konkurrere med Vejle Fjord broen og svømme over dejlige Vejle Fjord der i dagens anledning var klar som drikkevandet i "Ganges". På land skulle der køres ræs på havnen, og op ad Munkebjerg bakken.

Den danske elite af ungdoms matchrace sejlere skulle dyste om deres DM, og sejlklubben Neptun Vejle skulle afholde årets store sejlerfest Vejle Fjord Weekend.

Der skulle dystes på 3 op ned baner lørdag og en længere stjernesejlads om søndagen. VFW manglede lidt opbakning på deltagersiden, vist desværre en tendens der ses på mange kapsejladsbaner.

Begge dage starter med fællesmorgenmad. Skippermøde og ud på banen. Der var god luft og det var "hængevejr". Vi var derfor godt tilfredse med dommernes beslutning om at sejle 2 omgange.

Der var tilmeldt 7 H-både hvilket også er lidt skuffende set i lyset af at der deltager op til 13 både i de ugentlige torsdagsdyster. Dette ændrer dog ikke på vore resultatforventninger og vi går friskt til stålet.

3 sejladser senere kan vi konstatere at vore konkurrenter også har haft forventninger om at vinde (LÆS især "fru Nielsen" DEN-595). Godt trætte og lange i armene kommer vi i havn. Vi har dog et sidste trumfkort, idet  DEN-569 har sørget for at have en mand med i resultat beregnings komiteen. Godt klædt på med "smørre" bamser og gode talegaver kæmper vi så videre med resultatberegningen. Det skulle vise sig at være en god løsning, idet vi ender dagen som bedste H-båd overalt og som 2 i løbet (der er grænser for hvad der kan trylles ud af resultatprogrammet Sailwave).

Vi kan dog ikke hamle op med Vejle fjords folkebådssejlere, som har sat sig på alle topplaceringerne.

Efter endt sejlads var der rigget op til stor sejlerfest  med grill, øl og liveband !!. Vi er dog seriøse på DEN-569 og tager hjem for at "satse sove", eller ihvertfald 2/3 af besætningen tager hjem J.

Tilbage på havnen søndag skulle der sejles en god lang (efter eget ønske) stjernesejlads, der skulle sejles 2 gange . Det er hænge vejr igen, og vi kommer ok af sted. Igen kan vi konstatere at vore konkurrenter ikke er knækket og vi får besøg på krydset (LÆS "Fru Nielsen" DEN-595). Vi bliver godt pakket ned og har næsten tabt sejladsen ved første mærke. Set i lyset af situationen bliver vi hurtigt enige om at det var ok at dele sejladsen med konkurrenterne, så de får 1 halvleg og vi så skulle have 2 halvleg. 

Vi hænger godt på og kan konstatere at mange timers hård træning året rundt bærer frugt. Vi kan hænge igennem op til 30 sek. ad gangen og med blot 5 min intervaller. Hvad der sker og hvorfor ved jeg dog ikke helt men der er "vist" enighed om at det er vores tur til at tage føringen efter første runde. Vi takker og overtager første pladsen som vi holder til mål tæt forfulgt af "Fru Nielsen" DEN-595.

Vi ender som bedste H- båd overalt, men kan ikke slå folkebådende. Der var dødt løb om overaltvinderen og der skulle flere mellemregninger til før Folkebåden "Rosine" kunne kåres som vinder.

STORT TILLYKKE fra DEN-569

Generelt et superstævne der fortjener mange flere deltagere.

DEN-569

Resultater Vejle Fjord Weekend nederst
Sejlklubben Neptun Vejle
H-Bådsklubben
Den Jyske Sparekasse
Helly Hansen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side