Referater

Mestrenes Mester

Et stævne hvor alle danmarks mestrene mødes på lige vilkår og danmarks bedste team skal kåres.
Det er et stævne der har stået øverst på ønskesedlen i mange år, og i år LYKKEDES det så endeligt at blive udtaget/inviteret. 😀

At vi så IKKE kan deltage er helt vildt nederen.

DEN-569

Invitationen

DM i Match 28 i Vallensbæk

"Team Vejle" vinder DM finalen i Match 28, den 25. september 2011 i Vallensbæk

Qua vores kvalifikationsstævne i Kolding er vi så inviteret til DM i bådtypen Match 28 og det stadig i fleet sejlads.

Vi synes dog at deltagergebyret er lidt vel højt for os "sparsomme jyder", men med lidt sponsor hjælp til transporten, og et ønske om at få slettet erindringerne om de lidt uheldige "omstændigheder" fra Kolding, får vi os meldt til i sidste øjeblik.

Der er desværre afbud fra vores fordækker Anders Broch, men omvendt er vi heldige at få Henrik Knude med på holdet.

Holdet består så af Morten Hovgaard, John "Garuda"  Paulsen, Claus Hovgaard og på fordækket  Henrik Knude.

Lørdag

Afgang fra Vejle lørdag morgen kl. 06:30 - hmmm hvad gør man ikke for at komme ud og sejle. Super vejr men dog ret svag vind. Heldigvis skal 28´eren ikke have meget vind for at sejle. Sejladserne foregår lige uden for Vallensbæk havn. Der skal sejles 2 * 8 sejladser med bådskift efter 4 sejladser. Vi starter i den lokale "Krabbe" båd og den sejler super. Vi føler der er overskud på alle konti og ligger ud med en prik 😀 - kanon start. Efter følgende sejladser i "Krabben" går også godt. Vi laver en serie på 1,2,2,2. Der er bådskifte efter 4 sejladser og vi får båden "Vallensbæk Kommune". Den føler vi så ikke sejler specielt godt. Vi redder dog lidt heldigt nogle fornuftige placeringer hjem, men rammes desværre også af en helt "urimelig " tyvstart i dagens næst sidste sejlads. Den sidste serie lørdag ender 2,2,DSQ,1. 

1. dagen slutter med "Team Vejle" på en 1 plads - 5 point foran Dragør holdet - Elkjær og Co. Fedt - vi er HELT klar til Vallensbæks moleøl mm. Da 1 øl er hældt, forsøger jeg den vanlige taktik med at blande mig i point beregningen og assistere Match 28´ernes "primusmotor" Victor Greulich  med kontrol af resultaterne. Der hersker lidt delte holdninger til beregningen og modsat normalt synes undertegnede også der må være grænser for fordelene ved at "hjælpe" og henstiller til at skimme kapsejlernes ABC for at verificere fortolkningen. Måske især fordi det kan se ud som en fordel for "Team Vejle". Efter lidt roden rundt i resultaterne og 17 moleøl senere  kommer der dog styr på pointene og vi ligger stadig 1 og vi fører stadig med 5 point.

Aftenen går med god mad og hygge og slutter med nogle drabelig opgør  i bordfodbold, både internt, men også mod holdet fra Kolding. Her viser brødrene Hovgaard helt suveræn styrke og kan trække sig som mestre og ubesejrede.

Søndag

Der er lovet mere vind søndag men dagen starter stille som lørdag.
Vi skal starte dagen i Nordea båden. Hmm vi føler ikke den rykker helt men vi får den da krænget rimeligt rundt på banen. Vi laver 2,4,2,4, hvilket er 1 point bedre end Dragør holdet med Elkjær på roret. Vi skal så slutte i DEN 28 og kunne mærke den gik godt – super. Vi laver så 2,1,4,3 som den afsluttende serie og igen slår vi Dragør – denne gang med 2 point. Det skal siges at mængden af sejladser gjorde at vi pointmæssigt var helt rundt på gulvet, så der blev gættet på livet løs på vej ind. Vi havde dog en god mave fornemmelse, men i klassisk jyde stil vil man jo godt lige set det på papiret først.

Der var høj stemning på havnen mens der blev rigget af, pakket sejl mm. Der var heldigvis også tid til et par moløl før præmieoverrækkelserne.

Victor Greulich overrasker igen ved præmieuddelingen, idet han springer point stilling mm over, og går direkte til flæsket med pokalen, som han langer afsted til OS !!!

Fedest – Vinder af DM i Match 28 - 2011  ..  SÅÅÅÅDAAAAN
Hmmm lidt begejstring skal der være plads til 😀 

Fedt stævne, og en stor tak til Vallensbæk Sejlkub, og især stor tak til "den store primusmotor" Victor Greulich. Tusinde tak for din store indsats for Match 28 klassen. Og fedt at du har lovet at fortsætte i mange år -


DEN-569 og ”Team Vejle

Morten Hovgaard
John ”Garuda” Paulsen
Claus Hovgaard
Henrik Knude


Resultater
Billeder
Artikel om Match 28 DM
Vallensbæk Sejlklub
Den Jyske Sparekasse
Helly Hansen

Udtagelses stævne i Kolding

Match 28 Kolding 20. august 2011

Hvorfor nu Match 28 på vores hjemmeside  !!  Fordi vi i vores sparsomme fritid sejler lidt lokalt match race i Match 28.

Match 28 er som H-båden en sjov båd at sejle (ligeså let og næsten lige så hurtig som H-båden ha ha), om end den kan være lettere udfordrende i hård luft.

Vi tager til Kolding for at få en god dag med ræs på vandet. Det ligner dog længe et lille stævne med 4 både, men på de sidste dage op til weekenden, rykker det pludseligt, så vi ender med 8 både på linien. De har samlet 6 både i Kolding, så der er 2 besætninger der skal sidde over i hver sejlads.

Vi skal deltage i første sejlads – og kommer godt af sted. Vi har talt lidt om taktik, vind mm, og er totalt i vildrede på første opkryds. Vi følger den glimrende taktik, og får vendt godt ude på bagbord side af banen. Vi runder topmærket som 1 båd og vinder 1 sejlads …. tror vi da. Helt vanvittigt bliver vi bortdømt på målstregen for offside .. hmm tror jeg nok det var. Vi lever dog lykkeligt videre i stævnet og tager også de 2 næste sejre og vejrer morgenluft.

Nu bliver jeg lige nødt til at nævne nogen af modstanderne. En gammel Vejle dreng ved navn Peter Warrer deltog, en lokal ved navn Jesper Skouenborg, og en kendis fra Øresund Peter Kampmann, var blandt konkurrenterne.

Jeg ved ikke hvorfor men jeg har på fornemmelsen at de spændte elastikken lidt, og måske især Peter Warrer som kunne ligne vores konkurrent til en top placering. Peter lavede især i vores 4 eller 5 sejlads et vildt ryk fra en, for os fin placering, som sidste båd til, at vinde sejladsen. Dyb respekt og ikke noget vi var vilde med 

Nå vi redder os hæderligt igennem de resterende sejladser, dog var vi kommet noget mere under pres.

Da vi sejler i havn er vi en anelse usikre på status men at det havde været et super stævne og kanon sejlervejr var vi alle enige om.

Da vi kommer i havn og får rigget af viser det sig, at nogen har været i gang med kopimaskine mm (jeg kan ikke umiddelbart komme på andre mulige årsager) og kan fremvise et billede fra vores første sejlads, hvor vi rører målmærket !!! hvad !!!  vi lå mindst 400 bådlængder fra mærket  – som vi lige kunne huske det. Bevis materialet er dog overvældende og udsigten til øl og pølser, samt social hygge vægter højest så vi undlader at køre komplottet helt til tops 🙃 

Status Peter Warrer vinder en flot og fortjent sejr med Kampmann (og Greulich) på anden pladsen. Vi bliver 3 men er vist siden rykket ned som 4.  

Kanon koncept – super dag og fedt stævne.
Tak til Greulich og Kolding Sejlklub

 

DEN-569 og ”Team Hovgaard”

Artikel på baadmagasinet
Artikel om Match 28 DM

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side