Referater 2012

Referat Køge 28. – 29. april 2012


Årets første stævne var VM udtagelses stævnet i Køge. Vi var 4 både fra Vejle tilmeldt, og på trods af at vi skulle køre fredag, var 3 både alligevel klar på linien om torsdagen til årets første torsdags kapsejlads. Det siger lidt om hvad den ugentlige torsdagsdyst på Vejle fjord betyder for Vejle sejlerne


Vi kom på land fredag og fik ved fælles hjælp bådende pakket og gjort klar. Det var dog lige ved at blive lidt for spændende, idet Peter Gorrisen mente der kunne optimeres på den proces der hedder ”få masten ned og ligge”. Om det var planlægningen eller en del af planen vides ikke, men masten var rimelig hurtigt på vej ned og ligge på Hans´s bil som holdt lige bag ved. Der var et par snarrådige gaster der ikke synes Hans skulle køre med Deres mast, og noget, der for ikke indiviede, kunne ligne en mindre katastrofe, blev afværget i sidste sekund. Det lykkedes ikke helt at lave et fælles tog fra vejle, men vi samledes alle i Køge senere fredag og var mere eller mindre klar da maden stod på bordet kl. 19.00. Besætningen fra DEN-569 var i hvert fald klar, og kastede sig fluks over rovet i vanlig stil og opdagede slet ikke at der blev udvist en ( for H-båds sejlere ) hidtil uhørt ”Emma Gad” agtig holdning hvor man ventede på hinanden. Ikke noget der gjorde en forskel, nærmere tværtimod. Alle fade var fyldte

Efter lidt rigge arbejde sluttede fredagen på vandre hjemmet, som vi delte med Lirekasse Lauget, der havde lagt Deres årlige møde i samme weekend. Vi var dog ikke så heldige at overveje Deres musikalske udfoldelser. Vi kunne så i stedet nyde udstyret og alt Deres gear.


Lørdag

Vejrudsigten til lørdag havde skiftet stort set hver time ugen op til stævnet, men de sidste vejrudsigter lovede fint vejr med en anelse regn. Ok lad os bare sige at vi ikke helt er på toppen med hensyn til at vælge den rette påklædning. Vi er ellers blevet flot udstyret fra Helly Hansens side, så det er ikke tøjets skyld. Der var dømt generel udsættelse, ingen vind, koldt tåge agtigt og til dels regn. Gorrisen fortsatte dog underholdningen, idet hans ”fredags projekt” også indebar, at få spilerfaldet på plads i masten igen (en lille husker fra torsdagsfejden). Der var dog gået et eller andet galt fredag, og spilerfaldet ville hverken op eller ned. Som de gode sejler kammerater vi er, og med håb om et par tilgodesedler ved topmærket, sendte vi Henrik op i Gorrisens mast. Det tog ikke Henrik mange ½ timer at fikse et udvendigt spilerfald, og det på trods af stivfrosne fingre. Det undrede os dog lidt at de ”unge” fyre på Gorrisens hold ville have en konkurrent i masten, og under normale omstændigheder ville Henrik selvfølgelig også have udnyttet den glimrende mulighed og lavet lidt ballade der oppe, men han frøs vist desværre for meget


Sejladserne kom dog i gang og vi fik 3 sejladser. Vi lavede 6, 11 og 9. Der var 25 både til start og hele den danske elite var samlet. Set i det lys var vi tilfredse med dagens resultat.

Dagen sluttede med god mad og hygge i Køges klubhus, og derefter forholdsvist tidligt i seng på vandre hjemmet. Der var dog en der faldt i søvn i opholdsrummet foran fjernsynet, men der skulle man efter sigende også sove godt.


Søndag

Der var lovet mere vind søndag men det slog aldrig rigtig igennem. I stedet var der forholdsvis let luft og meget krab sø. En mindre prøvelse for vores rig trim, men det gik. Da vi kom til sidste sejlads, var det som om den bare skulle hurtigt overståes så vi kunne komme i havn, og få rigget af. Resultatet blev tyvstart og et hurtigt sort flag. I næste runde røg der 4 stykker ud. Om det var bevist for at komme først til kranen vides ikke, men det fortsatte i næste forsøg hvor yderligt 2-3 stykker sejlede i havn. 4 forsøg resulterede ligeledes i både der sejlede i havn, mens det endelig lykkedes med et ½ felt at komme afsted i 5 sejlads.

Vi sluttede et super stævne med en 4 plads og ender på 9 pladsen. Hans E ender på en flot 7 plads, mens Peter Gorrisen, og I2I aldrig helt fandt rytmen, og slutter 17 og 19.

Claus Høj vinder rimelig komfortabelt, på trods af en tidlig tur til kranen. Stegger bliver 2 og Morten Nielsen bliver 3.

STORT tillykke til Claus Høj og Co


DEN-569

Sejlklubben Neptun, Vejle


Se
resultater her
Helly Hansen
Den Jyske Sparekasse
Sejlklubben Neptun Vejle
H-bådsklubben

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side