Referat

Resume af 2011 sæsonen

DEN-569 har haft en super sæson. Vi har lavet nogle fede resultater og vi har fået endnu en sponsor, så vi nu har 2 sponsorer.  Det er vi utroligt glade for.
Af resultater kan nævnes dansk mester i bådtypen Match 28, Nr. 5 til DM i H-både, Nr. 5 til VM udtagelses stævnet i Brejning og Nr. 4 til Patenius Cup i Silkeborg. Klassebådsmester i Vejle, vinder af det blå bånd og vinder af vores løb til Vejle Fjord Weekend. 

Vore sponsorer 

Helly Hansen

Har sponseret os med en masse dejligt sejler tøj. Tøjet har vist sig at være super effektivt til vores formål – nemlig kapsejlads, og samtidig synes vi selv at det er pænt og smart. Helly Hansen har sørget for at vi er klædt godt på uanset hvilken vejr type vi sejler ud i.

 

Tusinde tak til Helly Hansen

 

Den Jyske Sparekasse

Er kommet til som sponsor i løbet af 2011. Vi er rigtig glade for at det er lykkedes at finde sponsorer som bidrager til de "tunge"poster på budgettet, nemlig udskiftning af sejl.

Vores målsætning går nu på VM i Thisted til 2013, og det kræver en del at holde sejl garderopen kørende frem til og med VM i Thisted, så vi er utroligt glade for at Den Jyske Sparekasse har valgt at hjælpe os frem mod VM i 2013.

 

En stor tak til Den Jyske Sparekasse

 

 

Sejladsmæssigt har 2011 været en lang optur for DEN-569 startende med det vigtige først.

 

DM i Match 28

I efteråret har vi deltaget i DM i båd typen Match 28. Match 28´eren er en bådtype der normalt bruges til match race. Vi sejler også nogle lokalematch race stævner i bådtypen i Vejle, men valgte at sejle et kvalifikationsstævne i Kolding i Fleet race – almindelig kapsejlads, og derigennem blive kvalificeret til DM i Vallensbæk.

Der stillede 7 besætninger op som alle var kvalificeret. Vi sejlede og 16 korte sejladser på en weekend og da regnskabet skulle gøres op havde vi VUNDET DM i Match 28.

 

Referat DM i Match 28 - Resultat DM i Match 28

 

 

Pantenius Cup - Silkeborg

Vi startede sæsonen med et fedt stævne på silkeborg søerne, som ud over at være et super stævne også gav os en kanon start på sæsonen. Vi sluttede lige udenfor podiet på en 4 plads ud af 22 startende både.

 

Referat Silkeborg - Resultat Silkeborg

 

DM - Korsør

Dernæst gik turen til DM i Korsør. Der deltog 24 både i Korsør i endnu et godt stævne. Vi tager her en 5 plads

 

Referat Korsør - Resultat Korsør

 

Funder Cup – Brejning

Sæsonen sidste H-bådsstævne foregik i Brejning. Alle stævner vi har deltaget i i 201 har alle været godt arrangerede stævner, men Brejning gør nu altid noget særligt, hvilket også var gældende i år.

Ud af 28 startende både laver vi igen en 5 plads.

 

Referat Brejning - Resultat Brejning

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side