Referater

SNV klubmesterskab i Match Race den 12. november 2011

Det ambuterede kapsejladsudvalg havde held med, at få sæsonens sidste sejlads på Vejle Fjord afviklet, nemlig vores årlige klubmesterskab i Match Race.
Der var desværre afbud fra flere af den "gamle" garde, men heldigvis var der så istedet nye både på vandet, og især fedt at vores Sejl og Studer afdeling kunne mønstre 2 både til dette event.
Da vi nærmede os datoen, viste det "nye" foreløbige kapsejladsudvalg fine takter, idet det på kort tid lykkedes, at få stablet et komplet arrangement  på benene, startende med morgenmad og smør selv, sejladser og afsluttende med præmier øl og pølser.
Fredagen gik med, at finde alt hvad der var, af lange underhylere, skitøj etc etc frem fra skabet, for det var mildt sagt skide koldt.
Vi er dog så heldige, at vores aftale med HH har kastet nogle super lækre varme  "moderne" uldunderbukser af sig. Hvorfor skriver jeg "moderne" - jo fordi jeg er panisk agst for alt påklædning der ikke er kunstigt og herunder især ULD   arrrrgggghhhhhhh  ..  men de her nye moderne af slagsen var super lækre.
Lørdagen påklæder jeg mig så halvdelen af det påtænkte udstyr, og damper på havnen, overbevist om, at vi er inde igen før middag.
Det var stadig nat, men havnen sydede allerede af aktivitet. Efter morgenmad madpakker og INFO møde var det på med resten af gearet, herunder især redningsvest, som qua årstiden var ekstra obligatorisk. 😲
OM det var lidt varmere lørdag, eller det skyldes HH gearet vides ikke helt, men det er næsten mørkt, før vi kommer retur fra vandet. En veloverstået dag på Match Race kontoret.
At vi så kunne returnere som SNV mestre i Match Race, var jo ikke mindre fedt.
På havnen var der hurtigt rigget an med grillere, øl, vand, præmier og hygge. Eneste minus var, at politiet også ville lege med, og de var især vilde med at lege "blæs ballonen op". Tror den leg var sjovest for dem /LÆS politiet, men der skal jo være noget for alle. Jeg mener dog ikke at jeg kan huske at vi har hygget os med det før, og tænker at nu er det vist prøvet.

Tak til alle  for et super arrangement.

DEN-569
Vejle

Resultater
Sejlklubben Neptun Vejle
Den Jyske Sparekasse
Helly Hansen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 13:33
Sejl til SALG har modtaget 2
08.12 | 15:35
Home har modtaget 20
08.12 | 15:34
H-båden har modtaget 3
08.12 | 15:30
Team DEN-569 har modtaget 3
Du kan lide denne side